FORGOT YOUR DETAILS?

În cadrul departamentului nostru de specialitate se proiectează piese și componente atât prin metode clasice de reverse engineering, cât și prin metode moderne de testare nedestructivă, cum ar fi scanarea 3D, tomografia computerizată industrială (ICT) și prelucrarea informațiilor astfel obținute în aplicații specializate de proiectare 3D. Cu ajutorul imprimantelor 3D putem executa prototipuri sau modele la scară ale pieselor finite într-un interval scurt de timp, procedeu care ne ajută să scurtăm procesul de fabricație.

Prin folosirea unor programe moderne de proiectare, oferim clienților noștri piese cu performanțe îmbunătățite și cu o durată mai mare de exploatare. Acest lucru îl obținem fie prin alegerea unor materiale moderne cu caracteristici superioare, fie prin optimizarea structurii și formei pieselor.

De asemenea, pe baza experienței acumulate, oferim consultanță și asistență clienților noștri pentru alegerea celor mai bune soluții în cazul executării șasiurilor tubulare, sau a sistemelor de frânare și de alimentare cu combustibil.

TOP