FORGOT YOUR DETAILS?

Oferim clienților noștri țeavă trasă la rece din 25CrMo4 pentru execuția șasiurilor tubulare și a roll-cage-urilor. Țevile au lungimi cuprinse între 4,5 și 6m, iar pentru ușurarea transportului acestea pot fi debitate la lungimile solicitate de dumneavoastră.

Producem bucșe pentru montajul articulațiilor sferice (de tip UNIBALL) pe brațele suspensiei. Vindem o gamă largă de baghete și sârme pentru sudarea reperelor din 25CrMo4. Deasemenea, vă putem oferi cleme "DZUS" pentru fixarea elementelor de caroserie.

Fabricăm orice tip de furtun pentru sistemul de frânare și pentru ambreiaj, atât pentru autoturisme, cât și pentru motociclete și scutere. La noi puteți găsi adaptoare, și accesorii pentru sistemul de frânare: T-uri, fitinguri, rezervoare pentru lichid de frâna, etriere și pompe de frână, pedaliere și frâne de mână hidraulice...

Executăm, în conformitate cu cerințele clienților, furtunuri pentru sistemul de alimentare cu combustibil. Oferim furtunuri, fitinguri, adaptoare, pompe, filtre și accesorii pentru sistemul de alimentare cu combustibil. Totodată, vă oferim rezervoare și surge-tank-uri pentru combustibil.

Executăm, în conformitate cu cerințele clienților, furtunuri pentru sistemul de ungere. Oferim furtunuri, fitinguri și adaptoare pentru sistemul de ungere al autoturismului.

Pentru segmentul Motor-Sport furnizăm componente esențiale ale sistemelor de frânare, ungere și alimentare cu combustibil.

De asemenea oferim clienților noștri țeavă trasă la rece 25CrMo4 pentru șasiuri tubulare și Roll-Cage-uri, precum și accesorii de montaj pentru acestea.

TOP