FORGOT YOUR DETAILS?

DESPRE NOI

Olson Engineering a fost înființat în anul 2013 din pasiunea pentru autovehiculele clasice și segmentul Motor-Sport. În atelierul nostru ne ocupăm de traseul complet al unei idei, de la design și proiectare până la producția matrițelor și a pieselor finite destinate automobilelor.

În mai puține cuvinte, în atelierul nostru sunt proiectate piese de schimb, kituri de upgrade și kituri de conversie pentru autovehicule din clasele Retro și Motorsport.

Colectivul este format din oameni pasionați cu o îndelungată experiență în domeniul proiectării și fabricației pieselor auto. Avem la dispoziție echipamente și utilaje de mare precizie, software-uri de design și proiectare 3D, scanere 3D și alte unelte necesare realizărilor pieselor de schimb, kiturilor de upgrade și de conversie pentru autovehicule la un înalt nivel calitativ.

Am început prin a produce piese pentru modelele Renault 5 Alpine, Renault 8 Gordini, Renault 12 Gordini, Renault Dauphine Proto, Alpine A110 - 1600 - 1800cc.

Cu toate acestea, ne pasionează toate tipurile de mașini, atât din piața românească cât și din piața internațională, producând, de asemenea, de la desene 3D și prototipuri în detaliu până la piese complete și subansamble, în funcție de necesitățile clienților.

TOP